Steun ons

Een donatie kunt u doen voor een specifiek project, dat u heeft gezien op deze website, of in het algemeen. Uw donatie wordt dan gebruikt voor de diverse projecten van Stichting LUMAhelpt. 
U kunt een eenmalige donatie doen, maar u kunt ook vaste donateur worden. Met uw vaste, maandelijkse bijdrage krijgen wij voldoende fondsen om de vaste lasten van onze projecten te betalen.

LUMA heeft een ANBI-registratie, wat betekent dat uw financiele giften aftrekbaar zijn bij de Belastingdienst.

Voor een eenmalige donatie kunt u het gewenste bedrag overschrijven naar: 
ING bank NL26INGB0003273108 t.n.v. Stichting LUMAhelpt te Zwijndrecht.

Wordt vaste donateur 

Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Stichting LUMAhelpt (incassant ID: NL27ZZZ244130470000) voor het sturen van doorlopende incasso-opdrachten naar uw bank om uw donatie van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank (vraag je bank naar de voorwaarden).

Tevens geeft u toestemming aan Stichting LUMAhelpt voor het sturen van een nieuwsbrief naar het door u opgegeven adres. De nieuwsbrief wordt maximaal 2x per jaar per post verstuurd. U kunt zich afmelden voor de nieuwsbrief via deze pagina.