Vervolg reis Maokeng

Op 16 oktober zullen Marrie en Aat Bijl afreizen naar Zuid Afrika. Zij ontmoeten daar Lucie en Wim Kallewaaard, waarna zij met z’n vieren 14 dagen in Kroonstad zullen verblijven.

in_de_kring_met_juf_marrieLucie en Marrie gaan, samen met de leidsters van creche/preschool Ikageng, met de kinderen werken. Zij gaan proberen om de leidsters te laten zien hoe je met zoveel kinderen toch op een leuke manier de dag door kunt brengen.
Nu zitten en liggen alle kinderen de hele dag op een kleedje en mogen slechts af en toe een liedje zingen. Lucie en Marrie hopen dat na 14 dagen het speelgoed echt gebruikt zal worden, dat er heerlijk buiten wordt gespeeld en dat de leidsters ook eens met de kinderen in een kring een boekje lezen en liedjes zingen.

Wim en Aat zullen zich bezig gaan houden met het verder aanleggen en gebruiksklaar maken van de groentetuin achter het schooltje. Daarnaast zullen zij, waar nodig, reparaties verrichten en wellicht is er dan ook nog tijd om nog wat speelgoed te maken, zoals b.v. een bolderkar of iets dergelijks.

U zult via de site op de hoogte worden gehouden van de belevenissen daar.