Nieuwsbrief december 2021

Nieuwsbrief

Het eind van het jaar 2021 nadert. Helaas was het weer een heel bijzonder jaar. We hebben nog steeds te maken met de pandemie en naar het zich laat aanzien zijn we er voorlopig nog niet

vanaf. Dat betekent ook dat de voorgenomen acties voor LumaHelpt weer op de lange baan worden geschoven.

Op dit moment lijkt het in Zuid Afrika  nog  rustig maar verontrustende berichten over  een nieuwe variant zullen waarschijnlijk weer voor veel nieuwe besmettingen gaan zorgen Gelukkig komen de

vaccinaties wel goed op gang. De scholen zijn wel allemaal open, maar ook dat is afwachten of dat zo kan blijven.

 

Vanuit Sechaba / Ikusasa komen mooie berichten. De jeugd van de plaatselijke  kerk heeft de handen uit de mouwen gestoken en de speelplaats en de moestuin zijn weer helemaal opgeknapt. Wat zijn wij blij met deze gemeenschap.    

 

Het nieuwe  beleidsplan 2021 tot 2025 staat inmiddels op de site. Het is nu best  moeilijk zover vooruit te kijken maar het bestuur heeft geprobeerd een zo duidelijk mogelijk beleid te maken.

 

Zoals in de vorige nieuwsbrief is aangekondigd willen wij deze zo veel mogelijk digitaal versturen. Van velen hebben we inmiddels daar toestemming voor. Deze keer zal de nieuwsbrief zowel digitaal als op papier worden verzonden. De volgende keer zullen we de splitsing maken.

Wilt u alsnog de nieuwsbrief digitaal ontvangen dan kunt U uw mailadres doorgeven aan:

secretariaat@lumahelpt.nl

 

Wij willen natuurlijk u als donateur weer heel erg bedanken voor uw fantastische steun. Zo kan in ieder geval de voedselvoorziening onder alle omstandigheden door gaan.

 

Het bestuur van LumaHelpt wenst u gezegende kerstdagen toe en een fantastisch 2022.

Blijf gezond.

 

Download als pdf