Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief

Het is weer tijd voor de laatste nieuwsbrief van 2017. En zoals u dan van ons gewend bent, brengen wij u op de hoogte van de laatste activiteiten en komende plannen.

Ikusasa

Er is heel veel werk verricht bij Ikusasa. De oudste kinderen zijn klaar voor de basisschool. Er staat weer een klaskamer bij voor de kinderopvang. Er wordt druk gewerkt aan de inrichting hiervan. Het gebouw is bestemd voor baby’s en kinderen tot 2 jaar.

De naschoolse opvang is uitgebreid met een klaskamer en toiletblok. Er worden nu 80 kinderen opgevangen en zij krijgen bijles en een maaltijd aan het eind van de dag.

Kroonstad

Bij Ikageng zijn de buitenmuren opgeknapt door plaatselijke arbeiders. En er staat weer een groepje vrijwilligers klaar om in Juli 2018 af te reizen naar Kroonstad om de moestuin en speelplaats op te knappen en indien mogelijk uit te breiden.

Kgotsong

De kinderen genieten van de speelplaats die in Juli 2016 opgeknapt is. In juli 2017 is er een groepje reizigers bij de scholen wezen kijken. Het was een feest om te zien hoe gelukkig de kinderen zijn, de lessen die gegeven worden, het buiten spelen "ook in de winter!"

 

LUMA is zeer dankbaar voor de vele vrijwilligers in Kroonstad en Muldersdrift! Zonder hun hulp kunnen we niet.

Maar ook zeker niet zonder de hulp van alle donateurs hier! We hopen van harte dat u ons blijft steunen, zodat we nog veel meer kinderen kunnen opvangen en een betere toekomst kunnen bieden.

Onze dank gaat ook uit naar het LUMA Vocaal ensemble, dat geheel vrijwillig hun stem laat horen in kerken waar acties gevoerd worden voor LUMA.

LUMA wenst iedereen hele goede feestdagen en een fijn en gezond 2018.

 

 

Download de nieuwsbrief als PDF