Ikusasa update juli

De voorbereidingen voor de reis naar Afrika in oktober zijn in volle gang. Momenteel wordt er ook in Afrika hard gewerkt. De grond is al gelijk gemaakt en men is bezig met de voorbereidingen om het hek te plaatsen en allerlei andere voorzieningen te kunnen aanleggen, zoals elektriciteit en water. Ook worden binnenkort de units besteld.

In Nederland zijn zondag 20 juni een aantal mensen bezig geweest om dozen in te pakken en klaar te maken voor verzending. We waren allemaal blij verrast met al de spullen die her en der zijn verzameld. Heel veel schoolmaterialen, een paar dozen duplo leg, een houten treinbaan, verschillende poppen, veel autootjes enz. Te veel om op te noemen. Ook hebben we 5 dozen met kinderdekentjes gekregen. We zijn een beetje overdonderd door alle enthousiaste reacties die gekomen zijn uit het hele land. We willen daar dan ook iedereen heel hartelijk voor bedanken. Er was ook een 84 jarige mevrouw die zei: Ik heb geen spulletjes maar ik geef een donatie en daar kunnen jullie dan misschien de kosten van de verzending van betalen. Hartverwarmend allemaal.

Inmiddels staan er 24 dozen klaar. Er zal eerst overlegd worden met contactpersonen in Johannesburg of de spullen die nu ingepakt zijn wel allemaal Zuid Afrika in mogen, zodat we niet weer voor verrassingen komen te staan. Zodra we van hen groen licht krijgen zal de pallet worden verzonden. Op de foto's is te zien hoeveel spullen we hebben binnen gekregen en dat er hard gewerkt is om alles verzendklaar te krijgen.