Baton Challenge

Kuehne + Nagel heeft een wereldwijde actie opgezet om zijn medewerkers te stimuleren om iets te ondernemen ter ondersteuning van het goede doel. De actie zal door alle landen waarin Kuehne en Nagel gevestigd is heen gaan met als eindbestemming de Olympische spelen in Brazilië in 2016.

In Nederland worden door alle business units een eigen invulling gegeven aan deze actie. Binnen de business unit High Tech zullen we in week 9 (24 t/m 28 februari) een gesponsorde estafette loop gaan houden langs de 5 vestigingen te weten: Moerdijk, Nieuw Vennep, Tiel, Helmond en Born. Alle opbrengsten uit deze actie komen ten goede aan de stichting LUMAhelpt. De werving van sponsoring zal gebeuren door middel van:

  • Een mailing naar al onze klanten die binnen de high tech zaken met K+N doen met het verzoek om dit initiatief te sponsoren;
  • Alle medewerkers van de 5 sites (ongeveer 450 mensen) zullen een maling ontvangen en gevraagd worden een klein bedrag te doneren voor deze actie. Dit kan cash bij de site ingeleverd worden;
  • In Helmond wordt nog een inzamelactie gehouden om lege flessen te verzamelen;

Daarnaast is er een SMS-nummer geopend. Iedereen kan deze nu al gebruiken om te sponseren:
SMS "BATON" naar 1008 (€ 1,10 per ontvangen SMS, maximaal 1 bericht per keer, het volledige bedrag gaat naar LUMAhelpt).

Hieronder de flyer verspreid onder medewerkers van Kuehne + Nagel:

 

Wij wensen alle deelnemers aan de estafette veel succes en bedanken alvast alle sponsoren en medewerkers van Kuehne + Nagel voor hun inzet!